Hvem er vi?

Mitt navn er Ane Karoline Dyrstad. Jeg kjøpte og tok over driften av gården sommeren 2018.  Jeg har alltid vært veldig glad i alle dyr, da spesielt hunder. Så dette er drømmejobben!
Jeg er over gjennomsnittet interessert i hundefaget. Det meste av fritiden går med på å trene egne hunder. Jeg er i utgangspunktet utdannet helsesekretær. Jeg tok instruktørutdanning gjennom NKK i 2021. Du kan finne meg som instruktør på kurs gjennom Levanger Hundeklubb.
Jeg tar på meg privattimer som instruktør, bare ta kontakt!

Selv har jeg 3 hunder:
Den eldste er Vito. Han blir 11 år til sommeren. Han begynner å gå over til pensjonstilværelsen. Han har konkurrert aktivt i agility. Med aldrende kropp ble han omskolert til smeller og rally lydighet. Vito og jeg ble regionmester i region midt i rally lydighet høsten 2021!
Vito er min høyre hånd her på gården, da spesielt oppe i løpegården med andre hunder. Han har et veldig godt språk og samtidig veldig tygg på seg selv.

Bim er  en miniature american shepherd på 5 år. Hun konkurrerer aktivt i agility, hun tar stadig vekk med seg sløyfer og bra plasseringer hjem fra konkurranser! Hun elsker å trene smeller, så dette er noe vi tenker å konkurrere i i fremtiden.
Iwara er det nyeste tilskuddet i familien. Hun flyttet til oss 1,5 år gammel. Hun er nå 3 år og konkurrerer aktivt i agility. Hun er også trent på sau.
Vi har også gårdskatten Pai og Berner sennenhunden Caysa som du helt sikker vil møte når du kommer inn på gården. Caysa konkurrer i rally lydighet og er hos oss på «deltid».

                         

 

 

Tonje Bruem Reistad går inn i sitt fjerde jobbår som ferievikar hos oss. Hun er godt vant med forskjellig type hunder, da hun har vokst opp med både politihunder, jakthunder og familiehunder i hjemmet. Hun har på sine 24 leveår hatt 19 hunder innom hus, og derav halvparten tjenestehunder. Tonje har drevet med hundekjøring nordisk stil og har blant annet deltatt i VM for Norge. Tonje var hundefører på Ørland hovedflystasjon i sin førstegangstjeneste. Hun går nå på politihøyskolen, og har som mål om å bli hundefører i politiet! Tonje er flink og tålmodig, og brenner for hundefaget!

Berit Skei kan du også møte hos oss. Hun startet hos oss i 2022. Hun er veldig glad i alle dyr, og driver i tillegg på med hest. Hun er flittig og hardtarbeidende jente som er veldig snill og tålmodig med hundene. Noe som er veldig viktig i denne jobben. Hun er i tillegg tøff, og ikke redd for å ta i et tak!
*bildet kommer*

Ønsker du å se hvordan dagene på gården er?

FØLG OSS PÅ SNAPCHAT: innh_hundepensj

 

NB: Vårt anlegg er av Mattilsynet godkjent for kenneldrift!